Takaisin ajankohtaisiin
23.9.2024 | Ympäristö
Kirppis kaupungintalolla Loppis på stadshuset Flea Market at City Hall

Syksyn ensimmäinen kirppis järjestetään torstaina 26.9. klo 17.00-20.00 kaupungintalolla. Koko kaupungintalon aula ja valtuustosali täyttyvät pöydistä, sillä kaikki myyntipaikat ovat jo varattu syyskuun kirppikselle. Lokakuun ja marraskuun kirppiksille on kuitenkin vielä muutamia myyntipaikkoja jäljellä.

Syksyn kirppikset ovat teemattomia, joten ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden löytää mitä tahansa tarvitsetkaan: syystakin, lasten kengät, koko perheen pelin tai hauskan kirjan.

Shoppailemalla kirppiksellä vähennät hiilijalanjälkeäsi, säästät rahaa ja samalla voit löytää uniikkeja aarteita. Kaupungin tavoite on edistää kestävää kehitystä ja auttaa Kauniaista kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä (hiilineutraaligrani.fi). Myös sinun apusi on arvokas tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Muistathan kertoa tapahtumasta ystäville ja naapureille! Ota mukaan ystävä ja kangaskassi ostoksille! Toivomme että otatte käteisen rahan lisäksi käyttöön myös muita maksutapoja, jotta ostosten tekeminen olisi sujuvaa.

Kaupungintalon kirppikset, syksy 2024
26.9. – ilmoittaudu mukaan tästä (link.webropolsurveys.com)
31.10. – ilmoittaudu mukaan tästä (link.webropolsurveys.com)
28.11. – ilmoittaudu mukaan tästä (link.webropolsurveys.com)

Kannustamme osallistujia saapumaan kävellen, julkisilla tai kimppakyydillä, sillä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Yhteiskuljetus on paitsi kätevä vaihtoehto myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu. Pienennetään yhdessä hiilijalanjälkeämme ja tehdään pieni teko ympäristön hyväksi!