Takaisin ajankohtaisiin
17.10.2024 | Kulttuuri
svenska veckan, kauniainen grankulla

Ruotsalaisuuden viikkoa vietetään aina marraskuussa ruotsalaisuuden päivän 6.11. yhteydessä. Tarjolla on runsaasti kulttuuritapahtumia ruotsiksi viikon ajan.
Kauniaisissa meillä on tänä vuonna suljettu tapahtuma päiväkodeille, jotka saavat nähdä Teater Näran esityksen “Sånger för små öron”. Kaupungin muut tapahtumat ovat avoimia yleisölle ja niihin on vapaa pääsy, kiitos yhteistyömme Svenska veckanin ja Folktingetin kanssa.

Stand up ruotsiksi 8.11. Nuorisotalo Granin klubi

Tervetuloa ruotsinkieliseen Stand up -iltaan! Granin klubi juhlistaa Ruotsalaisuuden viikkoa stand up -esityksellä nuorille, heidän vanhemmilleen ja kaikille muille, jotka haluavat nauraa sydämensä kyllyydestä. Huumori on erittäin tunnistettavaa, sisältäen vitsejä siitä, millaista on olla suomenruotsalainen Suomessa, miltä deittailumarkkinat näyttävät suomenruotsalaisissa kaupungeissa sekä muita koomikoiden arjesta kertovia anekdootteja.

Tapahtuman juontajana toimii koomikko Märta Westerlund. Lavalla hänen kanssaan nähdään Jeremia Högnabba ja Top Floor Comedyn uusi tähti Felix Stråhlmann.

Som barn låg vi i gräset – Yhteislaulukonsertti 10.11. Uusi Paviljonki

“Som barn låg vi i gräset.” – yhteislaulukonsertti, jonka teemana ovat uudet ja vanhat lastenlaulut. Esiintyjät: Johanna Almark, Wegelius Kammarstråkar ja Jammarkören.

Yhdessä laulaminen, lasten kanssa ja heille laulaminen on aina ollut tapa luoda turvallisuutta, yhteenkuuluvuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Tätä perinnettä haluamme vahvistaa ja viedä eteenpäin yhteislaulukonsertilla Som barn låg vi i gräset.

THE ARMED MAN – A Mass for Peace 8.11. Uusi Paviljonki

SIR KARL JENKINSIN SUURESTA rauhanmessusta The Armed Man on viime neljännesvuosisadan aikana tullut yksi suosituimmista klassisista musiikkiteoksista. Kauniaisten kamarikuoro täyttää tänä vuonna 50 vuotta, ja juhlavuosi huipentuu tämän mahtavan mestariteoksen kahteen esitykseen. Liput 30€.

Ota yhteyttä

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Kulttuuripalvelut

Marina Catani

Kulttuurikoordinaattori
Organisaatio
Kulttuuripalvelut