Takaisin ajankohtaisiin
4.9.2024 | Ympäristö

Taloyhtiöiden energiailta – seminaari ja minimessut

Taloyhtiöiden energiailta pidetään 18.9. Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa klo 15.30–20.00. Tilaisuus alkaa minimessuilla, jolloin voi tutustua energia-alan toimijoihin. Puheenvuorot alkavat kello 17 ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkäsen kertoessa EU-tason kuulumisia taloyhtiöihin liittyen. Muina aiheina puheenvuoroissa ovat taloyhtiöiden vihreät lainat ja kuinka energiaremontin onnistuminen varmistetaan huolellisella valmistelulla.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti pääkaupunkiseudun taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, jäsenille ja isännöitsijöille sekä HSY:n energiaeksperttikurssin käyneille.

Lue lisää: Taloyhtiöiden energiailta: seminaari ja minimessut (ilmastoinfo.hsy.fi).

Taloyhtiön energiaekspertti – kurssi

Ilmastoinfo järjestää yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa taloyhtiön energiaekspertti -kurssin ja Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut -työpajan.

Kolmen illan Taloyhtiön energiaekspertti -kurssi pidetään tiistaisin 10.9., 17.9. ja 24.9. klo 17.30–19.00. Kurssi antaa valmiudet edistää pienempiä sekä suurempia energiansäästötoimia omassa taloyhtiössäsi. Kurssi-illat ovat verkko-opetuksena Teams-alustalla.

Lue lisää: Taloyhtiön energiaekspertti -kurssi (ilmastoinfo.hsy.fi).

Isännöitsijän energialounas

Isännöitsijän energialounaat ovat sarja itsenäisiä verkkoluentoja, joissa alansa asiantuntijat kertovat keskeisistä energiatehokkuusaiheista.

  • 12.9. Energiaremontin hankesuunnittelu – mitä, miksi, milloin
  • 10.10. Energiatarkastus taloyhtiön energiatehokkuustyön pohjana
  • 14.11. Energiakorttelit – alueelliset toimintamallit ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Lue lisää: Isännöitsijän energialounas (ilmastoinfo.hsy.fi).

Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut – työpaja

Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut -työpaja pidetään Maunula-talossa Helsingissä 1.10. klo 17.30–20.30. Tervetulleita paikan päälle ovat kaikki asuinkunnasta riippumatta! Työpaja on keskusteleva ja käytännönläheinen. Esitelemme Ilmastoinfon materiaaleja, jotka ovat vapaasti otettavissa oman taloyhtiön käyttöön.

Lue lisää ja ilmoittaudu: Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut -työpaja Maunula-talossa (ilmastoinfo.hsy.fi).