Valikko

Öppen familjeverksamhet


Den öppna familjeverksamheten fungerar som träffpunkt för barnfamiljer, där föräldrarna tillsammans med sitt/sina barn har möjlighet att umgås med andra familjer i samma livssituation. 

Barn och vuxna kan umgås både fritt och under ledd verksamhet. Föräldrarna har möjlighet att påverka verksamhetens innehåll och delta i planeringen tillsammans med ledaren. Barnen deltar i verksamheten tillsammans med sin förälder, mor- eller farförälder, vårdare eller annan vuxen.

Verksamheten är gratis för deltagarna, och den inverkar inte på hemvårdsstödets storlek. Alla kan delta utan förhandsanmälning. Barnen är försäkrade, men alltid på den medföljande vuxnes ansvar.

Föräldrarna har möjlighet diskutera konfidentiellt ärenden som berör barnets vård, utveckling, fostran eller familjesituation.

Vi fungerar i det tidigare Parkgrändens daghem (Thurmansallen 1). 

Parkeringsplats finns i hörnet av Thurmansallen och Junghansgränden. 

Gilla vår facebook sida för mera information!/ Kauniaisten avoin perhetoiminta

     VERKSAMHET:

         Tisdag: 9 - 14:00 Öppen verksamhet

 (kl. 10 finskspråkig sång- och lekstund)
                                         
          Torsdag: 9 - 12.00 Öppen verksamhet för barn under 3 år.  Sångstund kl 10

 13:00 - 15:00 Grupp för Bebisar (0-6 mån)

Fredag: 9 - 14:00 Öppen Verksamhet
       (kl. 10 svenskspråkig sång- och lekstund)

AKTUELLA HÄNDELSER


OBS! Fredagen den 28.4. är öppna familjeverksamheten stängd pga sjukdomsfall. Vi beklagar!


Caroline Olkinuora vikarierar i öppna familjeverksamheten på tisdagar och torsdagar under resten av våren. Nina är på plats på torsdagar samt 23.5. Öppna familjeverksamheten stänger sina dörrar för sommaren 23.5.2017 då grillen står het ute om vädret tillåter. Packa matsäck med!


Sista fredagen med öppen familjeverksamhet är 5.5.2017. Om föräldrarna vill kan de komma överens om att hyra lokalen (avgiftsfritt) för att självständigt ordna familjecaféverksamhet 12.5. och 19.5. Den som är intresserad kan kontakta chefen för småbarnsfostran Annika Hiitola. Fråga gärna även efter andra tider för att ordna familjecafé!

 

Granidagen firas torsdagen den 18.5, följ annonseringen! Om programmet inverkar på öppna verksamheten den dagen, informerar vi skilt om det.