Valikko

MOTION OCH RÖRELSE I GRANI


IMG_4120

Projektet Motion och rörelse i Grani har som vision att framtidens Grankulla ska ha en mångkulturell och internationell miljö för motion som är öppen för alla.

Vi samarbetar med lokala aktörer för att skapa en motiverande och jämställd motionsmiljö för hela familjen.


Läs mera om vårt projekt på Facebook!MORGONYOGA GER ENERGI FÖR DAGEN!


Lugn och mjuk morgonyoga passar för alla, oberoende av kondition. I yogapasset ingår dynamiska sekvenser som förbättrar cirkulationen i hela kroppen och lindrar muskelspänningar. Samtidigt utvecklar vi bland annat balansen och stärker musklerna.

Ta gärna med en egen yogamatta och vattenflaska. Som klädsel passar smidiga och sköna träningsplagg. Själva övningarna görs barfota.

Projektet Motion och rörelse ordnar gratis morgonyoga i Ungdomsgårdens spegelsal tisdagarna 31.1 och 28.2 kl 8-9. De 15 första ryms med, så se till att komma i tid! Ingen förhandsanmälan.


Läs mer om Facebook.


VÄLKOMMEN MED!


VÄLKOMMEN MED PÅ SPORTSKOJ FÖR HELA FAMILJEN

Under blir det sport för alla åldrar under lördagarna. Projektet Motion och rörelse i Grani samlar alla sportintresserade i staden till gemensam sportträff. Hela familjen får en chans att bekanta sig med nya aktiviteter tillsammans.

NÄSTA SPORTSKOJ ORDNAS LÖRDAGEN 18.2.2017 KL. 10–12 PÅ FREEDOM FUND ARENAN. DEN HÄR GÅNGEN SKA VI SPELA BADMINTON UNDER LEDNING AV PONTUS JÄNTTI BADMINTONSKOLA. FÖRHANDSANMÄLNINGAR: paula.jantti@sulkapallokoulu.fi. Anmäl deltagarna till Paula Jäntti senast onsdag 15.2 och meddela samtidigt om du behöver låna racketar.sporttisapinat 24 09 2016

Sportskojdagen 24.9!

sporttisapinat2 24 09 2016FAMILJEUTFLYKT I NATUREN

Tack till alla som deltog i familjeutflykten. Det första evenemanget inom projektet Motion och rörelse i Grani ordnades tisdagen 23.8.2016. Vi tog en avslappnad och trevlig tur runt Gallträsk med omgivning under ledning av Clara Palmgren. Under vandringen bjöds det bland annat på skattjakt och som avslutning fick deltagarna ett välförtjänt mellanmål på ungdomsgården. Här finns bilder från vår trevliga utflykt.

IMG_4104

IMG_4106
IMG_4115
IMG_4119
IMG_4120
IMG_4123
retki1
retki2