Valikko

Terveyspalvelut tiedottaa

29.9.2017 15.35

Sähköinen ajanvaraus pilotoidaan Kauniaisten terveysasemalla lokakuussa

Kauniaisten terveysasemalla otetaan lokakuussa käyttöön sähköinen ajanvarausjärjestelmä, jonka kautta voit kätevästi varata ajan terveydenhuollon ammattihenkilölle tai jättää soittopyynnön asiassasi. Järjestelmän käyttöönottopäivä on maanantaina 2.10.2017.

Sähköinen yhteydenotto helpottaa kiireettömissä tilanteissa asiakkaan asiointia. Asiakas voi olla yhteydessä terveysasemalle silloin kuin se hänelle parhaiten sopii. Voit edelleen kuitenkin ottaa yhteyttä terveysasemalle myös puhelimella tai tulla paikan päälle. Takaisinsoittopalvelun numerot palvelevat edelleen normaalisti.

Sähköinen ajanvaraus otetaan käyttöön puhelinaikoihin ja pitkäaikaissairaiden hoitajavastaanottoihin (sydän, diabetes, COPD, astma) sekä neuvola- ja matkailurokotusvastaanottoihin. Lisäksi sähköisen ajanvarauksen kautta ajan voi varata esim. haavaompeleiden poistoon tai lääkeinjektioon. Lääkäreiden vastaanotoille ei alkuvaiheessa ole mahdollista varata aikoja sähköisen ajanvarauksen kautta.  

Lisätietoja sähköisestä ajanvarauksesta ja palveluista, joihin voit varata ajan netin kautta, löydät terveysaseman sähköisen ajanvarauksen sivulta.

Palvelua laajennetaan ja kehitetään edelleen asiakastoiveiden ja vuoden 2018 aikana saatavan modernin ajanvarausjärjestelmän käyttöönoton myötä. Tulemme kehittämään edelleen esimerkiksi ruotsinkielistä ajanvaraussivustoa, josta valmistuu laajempi versio ensi vuonna.

Yhteyshenkilö:

Pia Höglund, johtava ylilääkäri,

puh. 050 379 4491, pia.hoglund@kauniainen.fiPalaa otsikoihin