Valikko

LIIKUNTAA JA LIIKETTÄ GRANISSA

IMG_4120Liikuntaa ja liikettä Granissa projektin visiona on luoda tulevaisuuden Kauniaisiin kaikille avoin monikulttuurinen ja kansainvälinen liikuntaympäristö.

Tavoitteenamme on luoda lähiseudun toimijoiden kanssa yhteistyössä matalankynnyksen kannustava ja tasa-arvoinen liikuntaympäristö koko perheelle.

Tutustu projektiimme myös Facebookissa!


AAMUJOOGASTA VIREYTTÄ PÄIVÄÄN

Lempeä aamujooga sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Harjoitus sisältää dynaamisia harjoitteita, jotka parantavat koko kehon verenkiertoa ja lievittävät lihasjännityksiä. Samalla kehitämme muun muassa tasapainoa ja vahvistamme lihaksia.

Mukaan voit ottaa oman joogamaton sekä vesipullon. Päälle kannattaa laittaa mukavat ja joustavat liikuntavaatteet. Itse harjoitus tehdään paljain jaloin.

Liikuntaa ja liikettä hanke järjestää ilmaisen aamujoogan Nuorisotalon peilisalissa ti 31.1 ja 28.2 klo 8-9. Tunnille mahtuu 15 osallistujaa, joten olethan ajoissa paikalla. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Lisätietoja Facebook-sivuiltamme.

TERVETULOA MUKAAN!


TERVETULOA MUKAAN KOKO PERHEEN SPORTTISÄPINÖILLE

Sporttisäpinät liikuttaa tulevana keväänä koko perhettä vauvasta vaariin. Liikuntaa ja liikettä Granissa kokoaa sporttisäpinöille kaupungin kaikki liikkujat ja liikuttajat. Yhdessä koko perheen voimin sinulla on mahtava tilaisuus tutustua erilaisiin lajeihin.

SEURAAVAT SPORTTISÄPINÄT LAUANTAINA 18.2.2017 klo 10-12 FREEDOM FUND AREENALLA. TÄLLÄ KERTAA PELAAMME SULKAPALLOA PONTUS JÄNTTI SULKAPALLOKOULUN VETÄMÄNÄ. ENNAKKOILMOITTAUTUMISET: paula.jantti@sulkapallokoulu.fi. . Ilmoita osallistujat ja tarvitsetko lainamailoja Paula Jäntille ke 15.2 mennessä.


sporttisapinat 24 09 2016

Kuvat 24.9 järjestetystä säpinäpäivässäsporttisapinat2 24 09 2016PERHERETKI LÄHILUONTOON TI 23.8.2016

Kiitos kaikille perheretkeen osallistuneille. Liikuntaa ja liikettä Granissa projektin ensimmäinen tempaus järjestettiin ti 23.8.2016. Tutustuimme rennossa ilmapiirissä Clara Palmgrenin johdattelemana Gallträskin ympäristöön. Reippaille retkeläisille oli muun muassa reitin varrella aarteenmetsästystä ja päivän päätteeksi eväiden syöntiä Nuorisotalolla. Tässä muutamia kuvia riemukkaasta retkestämme.

IMG_4104
IMG_4106
IMG_4115
IMG_4119
IMG_4120
IMG_4123
retki1
retki2