Valikko

100-raha Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi

Suomi 100-juhlavuodelle kulttuuripalvelut jakaa sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti (SIVLK 28.02.2017 § 6) ylimääräisiä ja pienimuotoisia, maksimissaan 400 € suuruisia, avustuksia vuoden 2017 aikana toteutettaviin kulttuuritapahtumiin ja –projekteihin, joiden tavoitteena on juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Hanke tulee toteuttaa vuonna 2017. Muista esittää yhteys itsenäiseen Suomeen tapahtuman/projektin kuvauksessa. Tutustu myös 100-rahan myöntämisperiaatteisiin (alla).

Toimi näin:

  •     Lähetä vapaamuotoinen hakemus Kauniaisten kaupungin kirjaamoon, kirjaamo@kauniainen.fi tai Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 1, 02701 Kauniainen. Muista kuvata tapahtumasi tai projektisi ja mihin haettava avustus käytetään.
  •     Tuettavista kohteista päättää kulttuuripalvelut virkamiespäätöksellä. Pyrimme tekemään päätöksiä mahdollisimman pikaisesti, mutta ei välttämättä samana päivänä.
  •     Dokumentoi tapahtumasi/projektisi kuvien tai liikkuvan kuvan muodossa ja toimita tapahtuman jälkeen kuvamateriaalia kaupungille, juhlavuoden dokumentointia varten. Erillistä tilitystä ei vaadita.


100-raha avustuksissa noudetetaan seuraavia periaatteita:

·        100-raha myönnetään Kauniaisissa kotipaikan omaavalle tai Kauniaisissa vakituisesti toimivan yhdistyksen ja yhteisön tapahtumaan tai projektiin. 100-raha voidaan myöntää myös Kauniaisissa pysyvästi asuville yksityishenkilöille tai työryhmille.

·    100-raha myönnetään toimintaan, jonka tavoitteena on juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Yhteys itsenäiseen Suomeen tulee selkeästi esittää tapahtuman/projektin kuvauksessa.

·    Juhlavuoden Yhdessä-teema on tekemisen tavan ja sisällön ytimessä ja tapahtuma/projekti palvelee kaupunkilaisia laajasti.

·    Keskeisenä sisältönä ei ole tuotteen tai palvelun myynti.

·    Toiminnan tulee olla Kauniaisten kaupungin arvojen mukaista, edistää strategisten tavoitteiden toteutumista sekä täydentää kaupungin omaa palvelutoimintaa tai edistää Kauniaisten kaupungin oman Suomi 100-hankkeen teemoja: historia, tulevaisuus, kaupunki ja luonto.

·     100-raha avustuksista sekä tuettavista tapahtumista viestitään kaupungin Suomi100 sivustolla www.kauniainen.fi/suomi100 (www.grankulla.fi/finland100) sekä kaupungin virallisissa tiedotuskanavissa, tapauskohtaisesti.

·     Avustuksen saaja tulee tapahtuman/projektin jälkeen toimittaa kuvamateriaalia kaupungille, juhlavuoden dokumentointia varten.

·     Mikäli tapahtuma/projekti ei toteudu, kaupungilla on oikeus periä myöntämänsä avustus täysimääräisesti.

 Testaa SmartGrani -sovellus! 

SmartGrani-appi  vie sinut matkalle Kauniaisten 110-vuotiseen historiaan! Voit tutustua alueen kohteisiin kartalla vuosisadan varrella otettujen valokuvien ja tarinoiden muodossa. Appi ehdottaa myös eri reittejä ja tarjoaa ajankohtaistakin tietoa kaupungin palveluista.

Lataa SmartGrani-appi täältä:

 https://appsto.re/fi/-jzjgb.i (on tarjolla tässä vaiheessa vain iOS-laitteille)


smart grani appappstoreKulttuuripalvelut

Kauniaisten kulttuuripalvelujen tehtävänä on luoda edellytyksiä taiteen ja kulttuurin tekemiselle ja kokemiselle Kauniaisissa. Kulttuuripalvelut tuottaa itse tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa monipuolisia ja laadukkaita kulttuuritapahtumia kuntalaisille. Kulttuuripalvelut luo myös mahdollisuuksia omaehtoiselle toiminnalle ja huolehtii kaupungissa harjoitettavan kulttuuritoiminnan ja taiteen perusopetuksen edistämisestä, tukemisesta ja järjestämisestä.

Kulttuuripalvelujen toimipaikat ovat Uusi Paviljonki, Vallmogård ja Villa Junghans ja sen toimialaan kuuluvat eri taiteenalojen ohjelmapalvelut, tiedotus, asiakaspalvelu sekä Paikallishistoriallinen arkisto. Muiden järjestämää toimintaa tuetaan kulttuurivaliokunnan myöntämillä apurahoilla ja avustuksilla. Kulttuuripalveluiden sivuilta löytyy tietoa taiteen harrastusmahdollisuuksista ja kulttuuritarjonnasta Kauniaisissa.

Kulttuuripalvelujen päättävä elin on kulttuurivaliokunta.
KÄYTTÖVUOROJEN HAKU


Vakiovuoroja voivat hakea Kauniaisten kaupungissa toimivat yhdistykset ja kerhot, joiden toiveissa on käyt­tää Villa Junghansin tiloja säännölliseen toimintaan aikavälillä syyskausi 2017 – kevätkausi 2018, eli 1.8.2017-31.5.2018. 

Kirjal­li­set hakemukset tulee osoittaa kaupungin kirjaamoon viimeistään 2.6.2017 klo 15.45
osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, Kauni­aistentie 10, 02700 Kauniainen.

Huom! Perjantai-iltaisin ja lauantaisin tiloja vuokrataan erikseen sekä yhdistysten että yksityisten käyttäjien epäsäännölliseen käyttöön esim. juhlatilaisuuksia varten.

 

SEURAAVAT VUOROT OVAT VARATTAVISSA:   

VILLA JUNGHANS UUSI PUOLI (n. 140m2)
ryhmäkokoontumistila
ma - to        klo 8 - 22
pe               klo 8 - 14
su               klo 12 - 21

VILLA JUNGHANS  VANHA PUOLI
alakerta (kokoushuone ja tv-huone)

ma-to          klo 8 - 22
pe               klo 8 - 14
su               klo 12 - 21

yläkerta (taidehuone)
ma - to        klo 8 - 22
pe               klo 8 - 14
su               klo 12 - 21

     

Hakemuslomake: 
Käyttövuorohakemus Användningsturer Villa Junghans 2017 (pdf) (21.6 KB)

Käyttövuorohakemus Användningsturer Villa Junghans 2017 (doc) (39 KB)

Lomakkeen saa myös kaupungintalol­ta. 

Lisätiedot:
Kulttuurituottaja
Richard Silin
richard.silin@kauniainen.fi
puh. 050 559 9580