Valikko

LIIKUNTA JA HYVINVOINTI

Kauniaisten kansalaisopisto tarjoaa kaupunkilaisille monipuolisia liikunta- ja muita terveyttä edistäviä kursseja noin 2304 tuntia vuodessa. Toiminta jakautuu syys-ja kevätkaudelle. Kauden aikana tarjoamme viikoittain noin 36 jumppa- ja kehonhuoltotuntia, 20 joogatuntia, 13 kuntosalituntia, 19 vesiliikuntatuntia ja 9 tanssipainotteista tuntia. Lisäksi kansalaisopisto vastaa lasten uimakoulutoiminnasta sekä alakoulu- ja esikouluryhmien uinninopetuksesta.

Kansalaisopiston liikuntaryhmien tavoitteena on parantaa ihmisten toimintakykyä sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia koko elämänkaaren aikana.
Liikuntakurssien ohjauksen lisäksi kansalaisopisto tekee moniammatillista poikkihallinnollista yhteistyötä kaupungin muiden toimialojen ja muiden toimijoiden kanssa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kauniaisten liikuntapalveluiden ryhmäliikuntatunnit ja ohjaajat ovat siirtyneet 1.1.2015 alkaen osaksi kansalaisopiston toimintaa. Kaikki kaupungin liikuntatarjonta löytyy jatkossa kansalaisopiston esitteestä joka jaetaan jokaiseen talouteen sekä kansalaisopiston internet-sivuilta.

Liikuntakurssien toimipaikkoina ovat kansalaisopiston liikuntatilat, uimahalli, kulttuuri-ja vapaa-aikatalo, Junghans, koulujen liikuntasalit, Liikuntastudio Hyvä Olo sekä Move Wellness Center.

Jumppa ja kuntoliikuntatarjontaamme kuuluvat:
Naisten ja miesten kuntojumpan eri muotoja (Body-kiinteytys-lihaskuntotreeni), Zumba, Aerostretch, Bellybic, Body Sculpting,
Kevyttä liikuntaa ja venyttelyä, Kuntosaliryhmät ikääntyville +65.

Joogan eri muodot:
Alignment-Based Yoga, Äijäjooga, Äiti-vauva-jooga, Iyeingarjooga alkeet ja alkeisjatko, Astangajooga alkeet-keskitaso-jatko, Flow Yoga, Yin Yang Yoga, Qigong

Kehonhuoltotunnit:
Pilates alkeis, jatko ja flow, Method Putkisto alkeis ja jatko,
Kehonhuolto

Tanssin eri muodot:
Voimabaletti, Country line dance, Senio-Rivitanssi alkeet ja jatko
Lattareita ja rock´n swing tansseja –jatko

Vesiliikunta:
Vesijumppa, Vesiaerobic, Lasten uimakoulut, Aikuisten uintiryhmät

Liikuntakurssien kurssimaksut vaihtelevat kurssien pituuden mukaan. Liikuntakurssit toteutuvat syksyn aikana pääsääntöisesti 10–16 kertaa.

Ilmoittautuminen kursseille ja tarkemmat kurssikohtaiset
tiedot alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääset täältä Opinto-ohjelma 

Tervetuloa liikkumaan !


KANSALAISOPISTON KESÄJUMPAT AJALLA 22.5.-21.6. 

lue lisää  ...... KESÄJUMPAT (docx) (15.7 KB)KESÄLLÄ 2017 EI JÄRJESTETÄ LASTEN UIMAKOULUJA

Uimahalli suljetaan 5.6. ja avataan jälleen 7.8. Hallissa tehdään toiminnan jatkuvuuden kannalta välttämättömiä korjaustöitä

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2017 LASTEN UIMAKOULURYHMIIN ALKAA 16.8.2017 klo. 13.00.

Lisätietoja syksyn 2017 lasten uimakouluryhmistä kesäkuussa opinto-ohjelmasta täältä........Opinto-ohjelma


OMAISHOITAJAKORTTI (oikeus maksuttomiin liikuntapalveluihin)

Kansalaisopisto myöntää Kauniaisissa kirjoille oleville omaishoitajille joilla on voimassa oleva sopimus omaishoidon tuesta kaupungin ja omaishoitajan välillä maksuttomat liikuntapalvelut. Omaishoitaja on oikeutettu omaishoitajakorttia näyttämällä osallistumaan kansalaisopiston järjestämiin liikuntaryhmiin maksutta sekä myös käyttämään liikuntalautakunnan alaisuudessa toimivia liikuntapaikkoja ja tapahtumia maksutta.  Omaishoitajakortin voi lunastaa kansalaisopistolta. Lisätietoja liikuntasuunnittelija  Helena Pirvola-Nykänen puh. 050 555 6252 /
helena.pirvola-nykanen@kauniainen.fi