Valikko

Elcanto Festival 2018 - Helsinki - My dearest, my fairest

12.5.2018 klo 20:00-21:30

My dearest, my fairest1 (©Dong-Ha Choe)
Kapsäkki, Hämeentie 68

Mainekkaiden monilahjaksuuksien Juan Kruz Diaz de Garaio Esnaolan ja Joanna Dudleyn tähdittämä monitaiteellinen teos My Dearest, My Fairest on Encanton toiminnan tyypillistä ydintä, uutta taiteentekoa syvimmillään!

Dinner for two!
Ranskalaisia barokkilauluja, italialaisia ooppera-aarioita, soppareseptejä
Juan Kruz Díaz de Garaio Esnaola & Joanna Dudley
Renessanssiajan sefardisävelmiä, englantilaista barokkia, italialaisia ooppera-aarioita, amerikkalaista bluesia, espanjalaisia poplauluja.
Toteutus: Juan Kruz Díaz de Garaio Esnaola & Joanna Dudley

Tämä upea musiikkiteatteriproduktio on herättänyt huomiota ympäri maailmaa. Teos rakentuu, kun pöydän ääressä istuvan parin välille syntyy intiimi ja sydäntäsärkevän kaunis keskustelu - ei sanojen, vaan musiikin kautta. Virtuoosimainen kaksikko on koeografi, tanssija ja kontratenori Juan Kruz Diaz de Garaio Esnaola ja laulaja, esiintyjä ja taiteentuottaja Joanna Dudley. Vieraidensa kanssa he jakavat kallisarvoisen intohimonsa - lelukokoelmansa. Musiikin keinoin he välittävät rakkauden historiaa laulaen, viheltäen ja käyttäen soittimina leikkipianoa, kazoota, soittorasiaa, lehmänkelloja, leikkiautoja, keltaista jänistä, punaista karhua ja kellopeliä. Hiljalleen musiikki kehittyy rakkaudeksi ja hellyydeksi.

Liput 28/15 €
TANGO + MY DEAREST -lippupari 30/17 €