Valikko
granipäivä 2017 kuva

Granipäivästä monimuotoisempi

Aivan uudenlainen Granipäivä järjestetään torstaina 18.5.2017 alkaen klo 17 Turmaninpuistossa. Syy uudenmuotoisen kaupunkitapahtuman järjestämiselle puistossa on mm. keskusta-alueen rakentuminen ja tilojen puute vanhantyyppiselle tapahtumalle.

Perinteisen toritapahtuman sijaan ajatuksena on järjestää Granipäivä Suomi100-juhlavuoden ”yhdessä”  teemaa hyödyntäen kaupungin omien juhlavuoden teemojen lisäksi (historia, tulevaisuus, kaupunki, luonto). Puiston länsiosassa suunnitellaan olevan niin musiikin kun yhdistysmarkkinoiden kenttä. Vieressä on skeittiramppi jossa järjestetään kilpailut. Puistossa nuoret ja aikuiset kohtaavat, siellä on hyvä järjestää erilaisia ”PopUp” tapahtumia jotka täydentävät muuta yhdessäoloa.

Kaupunki järjestää paikalle yhdistysten käyttöön markkinapöytiä, joita voi varata etukäteen. ilmoittakaa myös sähköntarpeesta tai mahdollisesta telttapaikasta, jos sellaisen haluatte tuoda päiville. Myös muita ideoita granilaisten ja muiden houkuttelemiseksi puistoon otetaan mielellään vastaan!

Ilmoittautumiset, kysymykset ja ohjelma yms ehdotukset sähköpostilla markus.jahnsson@kauniainen.fi 
puh.  050 5810 500Kuvia edellisiltä päiviltä

Klikkaa kuvia suuremmiksi!

ihmisiä 2
Ihmisvilinää keskustassa

arne A lavalla
Arne Alligaatori

pomppulinna
Pomppulinna

kirjastotytöt 2
Kirjastotytöt

GRANI BIG BAND
Grani Big Band

Tanssitytöt
Iloinen tanssiryhmä
ihmisiä 3
Markkinapöytiä

hiusnäytös
Upeita hiusluomuksia!

ilmapallotyttö
Ilmapallotaiteilija

laualva sonni
Laulava sonni

 
Ihmismassa
Täysi tori
 
streethandis2
Street-käsistä
 
FBK
VPK
 
lapsikuoro lavalla
Lapsikuoro lavalla