Valikko

Avoimet työpaikat - Lediga arbetsplatser

29.1.2018

Koulukuraattori (Suomenkielinen opetustoimi) (391001)

Tule koulukuraattoriksi Kauniaisiin!

Haemme osaavaan joukkoomme suomenkieliseen opetustoimeen koulukuraattoria, joka työskentelee koulun sosiaalityöntekijänä oppilaiden ja heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön parissa. Pääasiallinen toimintaympäristö on Kasavuoren koulukeskus, jossa sijaitsevat Kasavuoren koulu (luokat 7-9), www.kasavuori.fi sekä Kauniaisten lukio, www.kauniaistenlukio.fi.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi vankkaa, monipuolista ja laaja-alaista käytännön sosiaalityön osaamista sekä siinä käytettävien menetelmien ja prosessien hallintaa. Työkokemus toimimisesta lasten ja nuorten parissa, koulujen oppilashuollon tuntemus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä valintakriteerejämme.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valittavalta vaaditaan rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä terveystodistus. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Haku sähköisellä lomakkeella tai kirjallisena 29.1.2018 mennessä osoitteeseen Kauniaisten kaupunki, PL 52, 02701 Kauniainen

Lisätietoja antaa opetuspäällikkö Sari Aarniokoski p. 050 3826265 sari.aarniokoski@kauniainen.fi

HAKULOMAKEPalaa otsikoihin